1905 Exkluzivní série - Magnetický stojan - Bílý magnetický stojan

TRADICE A KVALITA SE SNOUBÍ S DESIGNEM  ROKU 1905  

Rok 1905 byl rokem převratů a technického pokroku. Právě v těchto vzrušujících časech švábský výrobce nožů Friedr. Dick zpochybnil návrhy nožů, které byly do té doby běžné. Stupnice rukojeti nožů byly vždy připevněny k kované čepeli nože pomocí 3 nýtů. Nože mnoha výrobců nožů se tak podobaly do posledního detailu. Friedr. Dick vyvinul jedinečnou sérii nožů, která jasně vyčnívala ze všech předchozích návrhů.

INOVATIVNÍ DESIGN

Lukáš. Dick měl již v roce 1905 oko pro krásný design a vyvinul sérii nožů s masivními svorkami. Ty nahrazují dříve známé a obvyklé kulaté nýty. Bohužel, tento design z počátku 20. století upadl v zapomnění, ale v roce 2010 mu bylo umožněno zažít oživení. Všechny nože řady 1905 mají nezaměnitelnou rukojeť. Ocelové kroužky se střídavě řadí bez mezer na vysoce kvalitním a odolném plastu a dělají z rukojeti hmatový i vizuální zážitek. Ražeba F. DICK na čepeli nože doplňuje klasicko-moderní design série.

OSTRÁ ČEPEL

Ale nože série 1905 umí víc než jen krásně vypadat. Obsahují také velmi ostré kvalitativní vlastnosti: Špičková chromová ocel X50CrMoV15 udržuje čepel ostrou po dlouhou dobu. Toto zachování hran vás podpoří při každodenním používání. Čepel je dvakrát vytažena, a proto je obzvláště ostrá.

BEZPEČNOST

Stará se také o bezpečnost. Ochrana prstů s polooříznutím chrání vaše prsty. V sérii 1905 je k dispozici mnoho klasických, ale také speciálních tvarů nožů, takže nic není žádoucí.

MANIPULACE S NOŽI

Všechny nože F. DICK si zaslouží zvláštní pozornost a péči během péče. Nečistěte nůž v myčce na nádobí. Nejlepší je očistit nůž ihned po použití čistou vodou a poté jej osušit měkkým hadříkem. Další informace a užitečné tipy pro péči, skladování a ostření nože naleznete zde.