KUTRY

  • Určeny pro gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a cukrárny 
  • Umožňují zpracování masa, zeleniny a ovoce, přípravu těsta, paštik, majonéz, pyré, pomazánek a strouhanky a rovněž sekání bylinek a koření a drcení ořechů a mandlí.

MOTOROVÝ BLOK
  • indukční motor
    1. asynchronní motor pro profesionální použití zaručující delší životnost a spolehlivost stroje; tichý chod motoru bez jakýchkoliv vibrací, motor nevyžaduje žádnou údržbu,
    2. nerezová hřídel,
    3. magnetický bezpečnostní systém, zajišťující při nesprávném sesazení zařízení nebo v momentu otevření víka zastavení, popř. nespuštění kutru.
  • 1 nebo 2 regulace rychlosti.
  • Pulsní tlačítko pro lepší kontrolu konzistence a větší přesnost zpracování (v závislosti na modelu).
  • Kryt motorového bloku je z polykarbonátu nebo kovový (v závislosti na modelu).

NÁDOBA KUTRU
  • Odnímatelná nádoba s ergonomickým držadlem.
  • Lze v ní sekat maso, zeleninu, mandle, oříšky, koření, připravovat majonézu, pyré, protlaky, pomazánky, strouhanku a hnětat těsto.
  • Průhledné polykarbonátové víko s otvorem umožňuje přidávání dalších ingrediencí v průběhu sekání.

Standardní vybavení:
  • polykarbonátová nebo nerezová nádoba (v závislosti na modelu),
  • nůž s rovným ostřím – vhodný pro přípravu emulzí, pěn, pomazánek, pro jemné i hrubé rozsekání masa a zeleniny

Lze doobjednat:
  • nůž s jemným zubatým ostřím – pro nejjemnější zpracování – sekání zeleného koření a bylinek,
  • nůž s hrubým zubatým ostřím – hnětení, sekání oříšků, mandlí, pro zmrzlé potraviny a ostatní tvrdé potraviny