Nůž co nesmí chybět doma

Méně je někdy více. Ale může to být pro rok 2022 trochu lepší? Na začátku roku se nám v hlavě hromadí všechny dobré úmysly: vařit více sami, méně odpadu a nezdravých návyků v kuchyni, kupovat jen dobré a kvalitní potraviny a výrobky a možná o něco méně všeho. S naším "Nožem měsíce" můžete vyzkoušet nové věci a odvážit se připravit speciální kousky masa sami  k chuťového zážitku? Pak by neměl chybět vykosťovací nůž z naší konstrukční řady 1905.

Jeho pružná čepel může být zpočátku neobvyklá v rukou každého hobby kuchaře. Ale je to právě toto mazlení, tato interakce a snadné přizpůsobení se jakémukoli tvaru, co dělá vykosťovací nůž tak zvláštním. Chcete-li pracovat s  masem, pouze vykosťovací nůž 1905 umožňuje odstranit kosti, tuk a šlachy jemně, účinně a čistě. V řeznictví byl vykosťovací nůž vždy tradicí a nedílnou součástí každodenní práce. Je to jeden z nejpoužívanějších nožů při zpracování masa.

Pokud rádi vaříte jako profesionál, připravujete si vlastní maso a noříte se hlouběji a hlouběji do umění vaření, vysoce kvalitní vykosťovací nůž se brzy počítá jako nepostradatelný ve vašem repertoáru nožů. Vykosťovací nůž ze série designu z roku 1905 slibuje kvalitu, tradici a puristický design. Série připomíná původní nože s masivními svorkami od Friedra. Dicka z roku 1905.

Speciální vlastnost: kovaná a dokonale broušená špičková čepel. Nezaměnitelné jsou ocelové svorky na rukojeti, které jsou neoddělitelně spojeny s plastem a dělají z nože velmi speciální  a jedinečný prvek Vaší kuchyně. Tradice se setkává s moderností. Tradiční řeznické řemeslo a ruční vaření si najde cestu do našich kuchyní s vykosťovacím nožem série 1905.