Nůž co řeže sám
Ať už tomu říkáme smažení, pečení nebo grilování. Každý na celém světě miluje venkovní vaření. Hlavní sezóna je otevřená a lidé opět mluví o dokonalém steaku. Kvalitní nákup a zkušenosti na grilu dělají z dobrého steaku perfektní steak , střední nebo dobře propečený. Více informací a tipy od našich profesionálů u grilu.
Pokud hledáte dokonalý steakový nůž, jste v popředí s naším nožem měsíce května. V sérii Premier Plus jsme vyvinuli steakový nůž pro fajnšmekry, kteří oceňují kvalitu, udržitelnost a tradici. Jeho dvoudílná řezná hrana dělá vynikající práci: vroubkovaná hrana vpředu, takže křupavé krusty nejsou problém. V zadní části je hladká řezná hrana, která klouže skrz svalovinu a neničí vlákna. Čepel je vyrobena tak, jak by měla být pro steakový nůž: krátká, štíhlá a zúžená. Je vyroben z vysoce kvalitní ocelové slitiny X50CrMoV15. Díky vysokému obsahu uhlíku zaručuje tato slitina obzvláště dlouhou ostrost a přesnost řezu.
Gril je připraven, steaky byly zakoupeny, očekávání je skvělé? Pak je zde perfektní steakový nůž ke stolu ... A nezapomeňte: dejte grilovanému masu dostatek času při pokojové teplotě, než ho dáte na gril. Bude vám děkovat něhou, šťavnatostí a čistou chutí.