Složení do řezaček
Označení řezných desek-šajb příklad: 130/23- 10 mm
První číslo je průměr desky-šajby 130 mm "D1"
Druhé číslo je středová díra 23 mm "d1"
Třetí číslo průměr otvorů na dílo/Hrubost/ 10 mm "d"
Základní vybavení mlýnků-řezaček :
Desky-šajby různých průměrů a hrubostí.
Jednostranné řezací nože
Oboustranné stírací nože.
- Mlecí složení:
- ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba)
U některých modelů lze dodat se složením na vyžádání:
- 1/2 UNGER (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba)
- UNGER KOMPLET (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba, 1× nůž, 1× šajba)
- mlýnky na maso s lehkou zátěží jsou vhodné do malých provozů, 15 minut chod/ 15 minut přestávka
- mlýnky na maso se střední zátěží jsou vhodné do malých a velkých provozů, 1 hodinu nepřetržitý chod/ 10 minut přestávka
- mlýnky na maso s vysokou zátěží jsou vhodné do velkých provozů, restaurací a supermarketů, nepřetržitý chod