Složení do řezaček

Označení řezných desek-šajb   příklad: 130/23- 10 mm

První číslo  je  průměr desky-šajby  130 mm "D1"

Druhé číslo je středová díra    23 mm   "d1"

Třetí číslo průměr otvorů na dílo/Hrubost/   10 mm   "d"

Základní vybavení mlýnků-řezaček :

Desky-šajby různých průměrů a  hrubostí.

Jednostranné řezací nože

Oboustranné stírací nože.

  • Mlecí složení:
  • ENTERPRISE (1 nůž, 1 šajba)

U některých modelů lze dodat se složením na vyžádání:

  • 1/2 UNGER (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba)
  • UNGER KOMPLET (1× ledvinka, 1× nůž, 1× šajba, 1× nůž, 1× šajba)
  • mlýnky na maso s lehkou zátěží jsou vhodné do malých provozů, 15 minut chod/ 15 minut přestávka
  • mlýnky na maso se střední zátěží jsou vhodné do malých a velkých provozů, 1 hodinu nepřetržitý chod/ 10 minut přestávka
  • mlýnky na maso s vysokou zátěží jsou vhodné do velkých provozů, restaurací a supermarketů, nepřetržitý chod