Vykosťovací nože řeznické - SOLINGEN MARSVOGEL MESSER

Vykosťovací nůž se používá k řezání a oddělování masa od kostí, kůže a šlach. Tyto nože mají často dlouhou a štíhlou čepel, která se zužuje směrem ke špičce, aby bylo snadné řezat i do úzkých prostorů. Čepel je také obvykle silnější a tvrdší než u jiných typů nožů, aby odolávala vysokým tlakům při oddělování masa.
Některé vykoťovací nože mají zahnutou čepel, která umožňuje snadnější řezání v těžko dostupných místech, jako jsou klouby a kosti. Rukojeti vykosťovacích nožů jsou často ergonomicky navržené, aby se snadno držely a minimalizovaly únavu při delším používání.
Vykoťovací nože jsou často součástí sady nožů určených pro přípravu masa a jsou nezbytným nástrojem pro profesionální kuchaře i nadšené kuchaře v domácnostech
Rychlé info
Akce -4%
Výprodej
Poslední kusy

Nůž řeznický vykosťovací Solingen 6" 15cm- černá
Skladem
668 Kč
695 Kč
552,07 Kč bez DPH
552,07 Kč bez DPH
Rychlé info
-3%
Poslední kusy
Výprodej


Nůž řeznický vykosťovací Solingen 5" 13cm
Skladem
578 Kč
595 Kč
477,69 Kč bez DPH
477,69 Kč bez DPH
Rychlé info
Akce -10%
Výprodej
Poslední kusy


Nůž řeznický vykosťovací Solingen 4" 10,5cm
Skladem
491 Kč
545 Kč
405,79 Kč bez DPH
405,79 Kč bez DPH