Vykosťovací nože řeznické - Novinka

Vykosťovací nůž se používá k řezání a oddělování masa od kostí, kůže a šlach. Tyto nože mají často dlouhou a štíhlou čepel, která se zužuje směrem ke špičce, aby bylo snadné řezat i do úzkých prostorů. Čepel je také obvykle silnější a tvrdší než u jiných typů nožů, aby odolávala vysokým tlakům při oddělování masa.
Některé vykoťovací nože mají zahnutou čepel, která umožňuje snadnější řezání v těžko dostupných místech, jako jsou klouby a kosti. Rukojeti vykosťovacích nožů jsou často ergonomicky navržené, aby se snadno držely a minimalizovaly únavu při delším používání.
Vykoťovací nože jsou často součástí sady nožů určených pro přípravu masa a jsou nezbytným nástrojem pro profesionální kuchaře i nadšené kuchaře v domácnostech
Rychlé info
-8%
Novinka


F.DICK Vykosťovací nůž se zahnutou čepelí, poloohebný 15 cm - růžový
Skladem
368 Kč
399 Kč
304,13 Kč bez DPH
304,13 Kč bez DPH
Rychlé info
-10%
Novinka


F.DICK Vykosťovací nůž se širokou čepelí 15 cm - růžový
Skladem
358 Kč
397 Kč
295,87 Kč bez DPH
295,87 Kč bez DPH